کد مطلب: 280515
سه شنبه 17 فروردین 1400 12:47
به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: هر ساله با آغاز فصل بهار محصولات صیفی و سبزی شامل خیار، گوجه فرنگی، هندوانه، خربزه و سایر محصولات جالیزی در حدود ۲۰ هزار هکتار معادل ۶ درصد از زمینهای کشاورزی استان کشت میشود.
سید علی موسوی افزود: کشاورزان گیلانی با کشت این محصولات سالانه ۱۹۵ هزار تن انواع محصولات بهاره به ارزش هزار میلیارد تومان برداشت میکنند.
وی زمان کشت کوتاه، افزایش درآمد خانوار، امکان کشت در مساحتهای مختلفی از زمین را از مزایای کشت محصولات بهاره دانست.
منبع: صدا و سیما