کد مطلب: 210337

پنج شنبه 22 آبان 1399 11:13

جانشین فرمانده سپاه الغدیر استان یزد خبر داد

۱۵۰ بسیجی محلات یزد؛ مددکار کادر درمان

به گزارش سایت خبری پرسون، سرهنگ حسین زارع کمالی جانشین فرمانده سپاه الغدیر استان یزد عنوان کرد: تا کنون ۱۵۰ نفر جهت کمک به کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا توسط ستاد مردمی امدادگران و حافظان سلامت بسیج و مساجد (محله محور) سازماندهی شده اند.

وی افزود: علاوه بر کمک به کادر درمان تهیه و توزیع 7 هزار واحد آبمیوه طبیعی جهت بیماران و کادر درمانی یکی دیگر از اقدامات انجام شده توسط این افراد است.

جانشین فرمانده سپاه الغدیر استان یزد اظهار داشت: همچنین به منظور اجرای مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا مبنی بر ممنوعیت تردد ها ۲۶۰ نفر نیروی بسیجی و پایور در خروجی شهرها سازماندهی شده و در حال به کار گیری می باشند.

این مقام مسئول تاکید کرد: توزیع بسته های کمک معیشتی در سطح پایگاه های مقاومت و در راستای کنگره ۴ هزار شهید استان یزد نیز کماکان در حال انجام است.

انتهای پیام/