شناسه خبر: 875293

سه شنبه 23 بهمن 1403 20:53

حادثه تیراندازیِ منجر به قتل در شیراز

به گزارش سایت خبری پُرسون، فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه تلاش برای دستگیری قاتل ادامه‌دارد، گفت: مجروح به بیمارستان منتقل و حال عمومیِ وی مطلوب گزارش شده است.

فرمانده انتظامی شیراز گفت: صبح امروز ساعت ۶ صبح یک فقره تیراندازی منجر به قتل در محله «میانرود» شیراز به پلیس اعلام و سریعا ماموران به محل حادثه اعزام شدند.

سرهنگ اسماعیل زراعتیان بیان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که مردی ۳۹‌ساله به همراه فرزند ۱۳ ساله‌اش سوار خودرو بوده و حین خروج از منزل، مردی ۴۵ساله که همسایه آن‌ها بوده با اسلحه اقدام به تیراندازی کرده که منجر به قتل پدر و مجروح شدن پسر می‌شود.

فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه تلاش برای دستگیری قاتل ادامه‌دارد، گفت: مجروح به بیمارستان منتقل و حال عمومیِ وی مطلوب گزارش شده است.