شناسه خبر: 502555

یکشنبه 18 تیر 1402 11:31

طرز تهیه یک ادویه مخصوص؛ چاشنی خورش قیمه شامل چه موادی است؟

به گزارش سایت خبری پرسون، خورش قیمه از اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و... تهیه می‌شود. یکی از طعم‌دهنده‌های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه؛ فوت‌وفن جا افتادن و خوشمزه شدن این غذا

طرز تهیه ادویه خورش قیمه

۱- ادویه‌ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید.

۲- سپس ادویه‌ها را به صورت جدا جدا در آسیاب ریخته و آسیاب کنید.

۳- پودر ادویه‌ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند.

۴- ادویه‌های ترکیبی را الک کرده تا ناخالصی‌های احتمالی آن جدا گردند.

۵- زعفران را جداگانه آسیاب کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید.

۶- ادویه ترکیبی را در ظرف شیشه‌ای خشک و در داری بریزید.

۷- شیشه ادویه را در مکانی نسبتاً خنک قرار دهید.

نکات مهم برای تهیه ادویه خورش قیمه

۱- به جای استفاده از زعفران در این ترکیب می‌توانید در اواخر طبخ خورش قیمه، زعفران را به صورت پودری یا دم‌کرده به خورش اضافه کنید.

۲- پس از هر بار استفاده از ادویه، در شیشه را محکم ببندید.

۳- در میزان نمک استفاده شده در خورش دقت کنید.

۴- ادویه‌جات خورش قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها بیشتر به مشام برسد.

منبع: نمناک