شناسه خبر: 488087

پنج شنبه 11 خرداد 1402 10:33

طرز تهیه رشته پلو قیسی؛ قیسی پلو بدون گوشت تبریزی

به گزارش سایت خبری پرسون، رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان است که از ترکیب برنج، برگه زردآلو، قیسی و چند ماده غذایی دیگر تهیه می شود و به عنوان یک غذای خوشمزه بدون گوشت، میتوان آن را تهیه و سرو کرد. رشته پلو با قیسی انواع مختلف دارد که ما در این بخش از آموزش آشپزی نمناک، یکی از خوشمزه ترین های آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم رشته پلو قیسی خوشمزه مجلسی

مواد لازم مقدار
رشته پلویی 1 پیمانه
برنج 3 پیمانه
قیسی 100 گرم
برگه زردآلو 100 گرم
کره 100 گرم
پیازداغ 3 قاشق سوپ خوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت

برنج را بشویید و از 3 تا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید.بعد از خیس خوردن برنج آن را در آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.

سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.

قیسی و برگه زرد آلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید.

در انتها زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.

کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید.

این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.

استفاده از فیله مرغ به صورت دلخواه بوده و جزو ترکیبات اصلی این غذا نمی باشد.

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو قیسی

منبع: نمناک