شناسه خبر: 409408
دوشنبه 17 مرداد 1401 21:53
به گزارش سایت خبری پرسون، چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم و دلچسبی است که آرامشبخش و همراه لحظات خوش ماست. در بسیاری از خانوادهها مصرف روزانه حداقل یکی دو فنجان چای نهتنها یک عادت، بلکه گاه بخشی از برنامه غذایی به شمار میآید. در قسمت های قبلی ترفندهای دم کردن چای را منتشر نموده ایم، در این بخش به سوالات شما کاربران در مورد چای پاسخ داده ایم پس با ما همراه شوید تا پاسخ سوالتان را دریافت کنید.
دم کشیدن چای به رنگ و عطر چای بستگی دارد اما معمولاً دم کشیدن چای بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشد.باید بدانید ممکن است دم کشیدن بعضی از چایها مخصوصاً چای ایرانی مدتزمان بیشتری طول بکشد.
چای دم کشیده ظاهر شفاف، طعم تلخ مناسب و بوی غیر خامی می دهد. چای دم نکشیده کدر و کمرنگ است و عطر و بوی خوبی ندارد.
چای دم کشیده قهوهای مایل به قرمز بوده و عطر و بوی خوبی از آن بلند میشود، همچنین چای دم کشیده، سبک شده و روی آب قرار میگیرد.
بسیاری از کسانی که عادت به نوشیدن چای دارند، تفاوت چای تازه دم و چای کهنه را متوجه می شوند اما در صورت کلی چای دم کرده تا 6 ساعت ابتدائی، قابل نوشیدن است و با گذشت دو ساعت به مرور رنگ و بوی تازه اش را از دست میدهد.
برای دیرتر سیاه شدن چای دم کرده، بعد از دم کردن چای آن را صاف کنید و تفاله هایش را جدا کنید، چای صاف شده دیرتر سیاه خواهد شد و کیفیتش را دیرتر از دست می دهد.