شناسه خبر: 396791

چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401 13:05

حمله سپاه به مواضع تروریست ها در اربیل

به گزارش سایت خبری پرسون، خبرگزاری رووداو اعلام کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صحراهای بربزین در منطقه سیدکان در اربیل را مورد حمله توپخانه‌ای خود قرار داده است.

محمد مجید، دهیار روستای بربزین در گفت‌و‌گو با این خبرگزاری اعلام کرد که اولین توپخانه ایران ساعت ۸:۰۲ صبح چهارشنبه به صحرای بربزین شلیک کرده است.

احسان چلبی بخشدار سیدکان به رووداو گفت: این گلوله‌باران تاکنون تلفات جانی نداشته است.

خبرگزاری رووداو نوشت که از منبعی در شهر شینو در شرق کردستان مطلع شده است که سپاه پاسداران یک پایگاه توپخانه‌ای در ارتفاعات دولمیدان مستقر کرده و در حال شلیک توپ‌های دوربرد به سمت منطقه برادوست است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز سه‌شنبه اعلام کرد که گروهی متشکل از پنج مرد مسلح را در شهر بنا در استان صنعا دستگیر کرده است، اما اعلام نکرد که آنها متعلق به چه گروهی هستند.

مقامات ایران بارها هشدار داده‌اند که هرگونه فعالیت و حضور گروهک‌های تروریستی در نوار مرزهای کشورمان را تحمل نمی‌کنند و در صورت فعالیت‌های ضد امنیتی، پاسخ کوبنده‌ای به آنها خواهند داد.