شناسه خبر: 394959

پنج شنبه 8 اردیبهشت 1401 14:26

دستگیری ۱۱ قاچاقچی مواد مخدر در فرودگاه امام (ره)

به گزارش سایت خبری پرسون، سرهنگ محسن عقیلی فرمانده پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری انتظامی کشور گفت: همکارانم در پلیس فرودگاه حضرت امام (ره) با اجرای طرح مبارزه با حمل موادمخدر از طریق خطوط هوایی، موفق شدند با استفاده از تجربه و مهارت چهره‌زنی، ۱۱ نفر از مسافران خروجی به مقصد کشورهای خارجی را در خصوص حمل مواد مخدر شناسایی کنند.

وی بیان کرد: پس از فرآیند شناسایی با بهره‌گیری از تجهیزات نوین کمک بازرسی مشخص شد این افراد با روش بلع و انباری قصد قاچاق موادمخدر را دارند که دستگیر شدند.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری انتظامی کشور ادامه داد: پس از انجام مراحل قانونی، در مجموع ۱۲ کیلو و ۲۴۰ گرم انواع مواد مخدر شامل حشیش، تریاک و شیشه از این ۱۱ نفر کشف شد.

عقیلی با اشاره به اینکه متهمان مذکور پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند، افزود: پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری انتظامی کشور با استقرار در تمامی مبادی ورودی و خروجی فرودگاه‌ها و رصد افراد سابقه‌دار، مقابله قاطع با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر را در دستور کار مستمر خود قرار داده است.