شناسه خبر: 332048
یکشنبه 24 مرداد 1400 13:26
به گزارش سایت خبری پرسون، داشتن لب هایی مرطوب و خوشرنگ میتواند زیبایی چهره را چند برابر کند به همین دلیل بیشتر افراد به دنبال راهی برای زیبا تر شدن لب هایشان میباشند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه چند بالم لب خانگی را به شما اموزش دهیم.
بالم لب چیست و چه فوایدی دارد؟
از بالم لب اغلب برای مرطوب نگه داشتن لب و حفظ سلامت پوست لب استفاده می شود. برخی بالم لبها دارای SPF بالایی هستند که از بافت نرم لب در برابر اشعه ماوراءبنفش، که اشعهای مضر در آفتاب است، محافظت می کند. بالم لب حاوی آنتی اکسیدانهایی است مقابله با رادیکال های آزاد بدن ممکن می کند. همچنین حاوی مواد تسکین دهنده است و حتی برخی از انواع آن برای کسانی که از زخم یا شکافی روی لبشان رنج میبرند مفید است. بالم های لب صنعتی ممکن است گران قیمت باشند ، اما جای نگرانی نیست چون شما به راحتی میتوانید بالم لب خانگی تهیه کنید و از لبهای زیبا و پر طراوت لذت ببرید.
روش تهیه بالم لب موم زنبور عسل و نارگیل
طبق اطلاعات موجود چارلز براون فلیت (Charles Browne Fleet) برای اولین بار با بالم لب را کشف کرد. وی در سال ۱۸۸۰ یعنی ده سال بعد از ثبت اختراع ترکیب وازلین، اولین چپ استیک (ChapStick) را ساخت. اولین بالم لب شبیه به شمعی بود که ورق فویل پیچیده شده است. امروزه بالم لب یکی از گزینههای مهم در مراقبت از پوست است و در انواع و شکلهای مختلف ساخته میشود. در ادامه دستورات فوقالعادهای به شما خواهیم آموخت که به کمک آن خودتان در منزل با مواد طبیعی بالم لب بسازید.
مواد لازم برای تهیه بالم لب موم زنبور عسل و نارگیل:
روش تهیه:
روش تهیه بالم لب کاکائو و نعناع
مواد لازم:
طرز تهیه:
روش تهیه بالم لب تمشک و لیمو
مواد لازم:
2 قاشق چای خوری پودر ژلاتین با طعم تمشک
2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل طبیعی
3-4 قطره روغن لیمو
یک قاشق و یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو
طرز تهیه:
روغن نارگیل جامد را در مایکروویو به مدت حدود 20 ثانیه گرم کنید.
پودر ژلاتین با طعم تمشک را به کاسه حاوی روغن نارگیل اضافه کرده و دو ماده را با یکدیگر مخلوط کنید.
کاسه را یک بار دیگر در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین ذوب شود. مخلوط باید رنگ صورتی به خود بگیرد.
روغن لیمو را نیز به کاسه اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
بالم لب خانگی حاصل شده را با دقت در ظرف مخصوص ریخته و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
روش تهیه بالم لب گل رز
مواد لازم:
طرز تهیه:
روش تهیه بالم لب روغن نعناع، نارگیل و بادام
مواد لازم:
طرز تهیه:
طرز تهیه بالم لب پرتقال و وانیل
مواد لازم:
طرز تهیه:
طرز نگهداری از بالم لب
در صورت نگهداری درست میتوانید حداقل ۶ ماه از بالم لبتان استفاده کنید. فراموش نکنید که در آن را پس از هر بار مصرف ببندید و در دمای اتاق نگهداری کنید.
شیشهها یا ظروفی که برای نگهداری بالم لب خود استفاده میکنید باید تمیز و خشک باشند. در غیر این صورت شرایط مناسبی برای رشد و تکثیر باکتریها فراهم خواهد شد.
بالم لب خانگی را در فریزر قرار ندهید، زیرا فرم و ویژگیهای قدرتمند خود را از دست میدهد.