شناسه خبر: 321675

سه شنبه 15 تیر 1400 12:22

مدیرکل‌ میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خبر داد؛

سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی در طرح‌های گردشگری اردبیل

به گزارش سایت خبری پرسون، به نقل از روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، نادر فلاحی صبح امروز ۱۵ تیر ۱۴۰۰ اظهار کرد: حجم سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده در سطح استان بر اساس طرح‌های اجرایی امسال ۱۰ هزار و ۷۱۶هزار میلیارد ریال بوده که با این حجم از سرمایه‌گذاری تحول مهمی در بخش گردشگری استان ایجاد می‌شود.

مدیرکل‌ میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حجم سرمایه‌گذاری انجام شده بر اساس طرح‌های افتتاحی در سه‌ماهه نخست امسال را ۳۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: در راستای توسعه سرمایه‌گذاری در سطح استان حمایت‌های لازم را از فعالان این بخش انجام می‌دهیم.

او از پیگیری برای حل مشکلات سرمایه‌گذاران در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خبر داد و گفت: طرح‌های مختلفی در حوزه گردشگری استان در حال اجرا بوده که بهره‌برداری از آنها زمینه برای رونق اقتصادی در استان را فراهم خواهد کرد.