شناسه خبر: 311360

دوشنبه 14 تیر 1400 12:52

احتمال اوج‌گیری مجدد کرونا در اردبیل

به گزارش سایت خبری پرسون از اردبیل، شهرام حبیب‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در گفت و گو با خبرنگاران، با بیان اینکه موج مسافرت‌ها به مقصد استان اردبیل آغاز شده است اظهار کرد: اگر مراقبت‌ها و رعایت توصیه‌ها را به صورت دقیق شاهد نباشیم، گرفتار موج خطرناک کرونا خواهیم شد.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد با افزایش دمای هوا استفاده از ماسک به شدت کمتر شده و گردهمایی‌ها و تجمعات افزایش یافته و بهتر است با دوری از این شرایط اجازه ندهیم تا بیش از این کرونا به سلامت جامعه آسیب بزند.

حبیب‌زاده به تشریح آخرین آمار تزریق واکسن کرونا در اردبیل پرداخت و افزود: بیش از ۶۶ هزار نفر واکسن نوبت اول، بیش از ۲۷ هزار نفر واکسن نوبت دوم و در مجموع بیش از ۹۴ هزار نفر نیز واکسن کرونا را به طور کامل دریافت کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: زدن واکسن به هیچ وجه عوارض و التهابات خطرناک به همراه ندارد، ولی افرادی که علائم اولیه بیماری کرونا را دارند، باید قبل از تزریق واکسن از مراکز بهداشتی و درمانی مشاوره بگیرند.

وی تصریح کرد: واکسیناسیون عمومی در ماه‌های آینده آغاز خواهد شد که بیشتر واکسیناسیون با استفاده از واکسن داخلی انجام می‌شود که با عوارض کمتر و قطعاً با اطمینان سلامتی بیشتر همراه خواهد بود.

حبیب‌زاده آمار بستری‌های روزانه کرونا در ۲۴ ساعت گذشته را ۳۹ نفر اعلام کرد و گفت: متأسفانه در شبانه روز گذشته یک مورد فوتی کرونایی داشتیم و تعداد بیماران بد حال در بخش مراقبت‌های ویژه به ۴۶ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به آمار کل بیماران بستری همزمان در بیمارستان‌های استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۲۰۹ بیمار کرونایی در استان بستری هستند که در ۲۴ ساعت گذشته شاهد ترخیص و بهبودی ۲۰ بیمار کرونایی بودیم.

حبیب زاده بیان کرد: هم اکنون شهرستان اردبیل در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های مشگین شهر، پارس آباد، خلخال، گرمی، بیله سوار، نیر، نمین، سرعین، کوثر و اصلاندوز در وضعیت زرد قرار دارند.

منبع:مهر