شناسه خبر: 309053

یکشنبه 6 تیر 1400 15:45

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس:

بخشی از صدای مردم پای صندوق‌های رای اصلاح عملکرد مسئولین است/  برگزاری 200 برنامه در هفته بازخوانی و حقوق بشر آمریکایی

به گزارش سایت خبری پرسون از فارس، حجت الاسلام محمد رضایی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: درهفته بازخوانی و حقوق بشر آمریکائی که مصادف با هفته قوه قضائیه و بمب گذاری در دفتر حزب جمهوری و کشته شدن شهید آیت الله بهشتی و دیگر یاران انقلاب است، فارس با توزیع بروشور با محوریت معرفی جنایات آمریکائی‌ها، وبینار‌هار مختلف، مسابقات فرهنگی، نمایشگاه عکس، نشست‌، میزگرد، سخنرانی و دیگر برنامه‌های اجتماعی و سیاسی به استقتبال این هفته می‌رود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از صدای مردم پای صندوق‌های رای اصلاح عملکرد مسئولین بوده است، افزود: حضور 48 درصدی مردم همیشه در صحنه در انتخابات علاوه بر تجدید بعیت با مقام معظم رهبری و ارزش‌های دفاع مقدس، برائت از مشرکین، خنثی کردن دسیسه‌های آمریکای جنایتکار و نیز نوعی پیام به بعضی ازمسئولان در مورد تجدید نظر نسبت به برنامه‌های آن‌ها است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس خاطر نشان کرد: بازخوانی و بازبینی جنایات آمریکائی‌ها نسبت به حقوق بشر و کمرنک نشان دادن حضور مردم پای صندوق رای، تخریب نظام اسلامی، تحریم‌ها، منشکلات اقتصادی و معیشتی مهم‌ترین رویکرد این هفته است.

رضایی تصریح کرد: دشمنی آمریکا با تمدن و فرهنگ ایران اسلامی از طریق مزدوران آن‌ها به ویژه هتک حرمت نسبت به حضور ایرانی‌های مقیم خارج از کشور پای صندوق‌های رای از جمله اهداف هفته بازخوانی و حقوق بشر آمریکایی می‌باشد.

این مسئول افزود: حفظ جان در فرهنگ اسلامی از اوجب واجبات است و دراین راستا اگر احساس خطر کنند نباید در بسیاری از برنامه‌ها و نیز مسائل اجتماعی شرکت کنند اما حضور تعداد زیادی از مردم به ویژه در شرایط کرونا، نشان از مشارکت حد اکثری در تعیین سرنوشت است.

وی بیان داشت: شهروندان می‌توانند از طریق ویبینار به آدرس mediabin.ir/live/ https// مراجعه و بسیاری از برنامه‌های ارائه شده در این هفته را مشاهده کنند.