شناسه خبر: 288247

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 17:11

شهردار لالجین خبر داد:

راه اندازی دبیرخانه شهر جهانی سفال

به گزارش پرسون از همدان، حمید محبی مجید شهردار لالجین از راه‌انداری دبیرخانه شهر جهانی سفال طی هفته آینده خبر داد و گفت: نیروهای دبیرخانه معرفی و دبیرخانه فعالیت خود را آغاز می‌کند.

وی افزود: ساختمان و تجهیزات دبیرخانه تکمیل است و شهرداری لالجین نماسازی آن را همزمان با فعالیت این مرکز انجام خواهد داد.

محبی مجید درباره دستاوردهای افتتاح در لالجین مطرح کرد: هر دستورالعملی که در شهرهای جهانی انجام می‌شود از طریق دبیرخانه است؛ به عنوان مثال پیگیری راه‌اندازی سایت سفال، موزه سفال، بازاریابی محصولات سفال، بازاریابی شهرهای جهانی و ... می‌تواند از طریق جلسات دبیرخانه بررسی و با سرعت عمل بیشتری پیگیری شود.

دبیر دبیرخانه شهر جهانی سفال بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر در لالجین وجود دارد نبود دبیرخانه شهر جهانی و عدم تصمیمات منسجم است که با ایجاد این مرکز و انسجام تصمیمات روند حل مشکلات تسریع می‌یابد.

محبی‌مجید درباره تأخیر در راه‌اندازی دبیرخانه در شهر لالجین یادآور شد: ساختمان دبیرخانه و تجهیزات آن مهمترین مانع افتتاح این مرکز بود و اگرچه فعلاً نمای آن کامل نشده است اما دبیرخانه افتتاح می‌شود.

لازم به ذکر است، سال ۹۵ بود که وعده راه‌اندازی دبیرخانه شهر جهانی سفال به هنرمندان و فعالان حوزه سفال و سرامیک لالجین داده شد اما از وعده تا عمل پنج سال طول کشید، افتتاح این دبیرخانه به طور قطع افق‌های روشنی پیش روی صنعتگران لالجینی باز خواهد کرد و موجب نزدیک‌تر شدن این شهر با شهرهای جهانی می‌شود.