شناسه خبر: 225112

یکشنبه 30 آذر 1399 18:39

سفیر جمهوری اسلامی پاکستان:

چابهار دروازه پاکستان برای ارتباط با کشورهای خاورمیانه است

به گزارش سایت خبری پرسون از سیستان و بلوچستان، رحیم حیات قریشی روز یکشنبه در دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار اظهارداشت: ما امروز معتقدیم که این کشورها نیستند که توسعه می یابند بلکه مناطق هستند که توسعه و پیشرفت را تجربه می کنند.

وی بیان کرد: ما به تعهدات تاریخی کشورمان با توجه به اشتراکات دینی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی با ایران پایبند هستیم.

سفیر جمهوری اسلامی پاکستان در تهران گفت: برای افتتاح مرز ریمدان و آشنایی از ظرفیت‌های چابهار به این منطقه سفر کرده‌ام و خوشحالم از اینکه می‌بینم ظرفیت‌های خوبی برای آغاز فعالیت‌های اقتصادی و تجاری وجود دارد.
وی اظهار داشت: پاکستان بر توسعه روابط با ایران تاکید دارد و ما تمایل به حضور و سرمایه گذاری در چابهار هستیم و باید بخش خصوصی در این زمینه ورود کند.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود در منطقه آزاد چابهار و گوادر از طریق مرز ریمدان در راستای رشد اقتصادی دو کشور بسیار حائز اهمیت است.

عبدالرحیم کردی افزود: افتتاح بازار ریمدان آغاز فصل جدیدی برای کاهش و از بین بردن فعالیت‌های غیرقانونی در مرز است.


بیشتر بخوانید؛

مرز ریمدان موجب توسعه روابط ایران و پاکستان می‌شود


وی با اشاره به اینکه کالاهای مورد نیاز پاکستان را می‌توان با هزینه کمتر در منطقه آزاد چابهار تولید کرد گفت: هم‌اینک سرمایه گذاران فعالی از کشور پاکستان در منطقه حضور دارند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بیان کرد: هم‌اینک فرصت مناسبی برای ایران و پاکستان جهت ارتقای روابط اقتصادی بین دو کشور است.

وی ادامه داد: در خصوص تأمین برق و انرژی مورد نیاز در گوادر پاکستان می توانیم همکاری خوبی با هم داشته باشیم.

کردی افزود: در خصوص سرمایه گذاری مشترک در بندر و در شرکت‌های تولیدی آمادگی مناسبی در ایران وجود دارد که از سرمایه گذاران کشور دوست و برادر پاکستان استقبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: حتی در صورت فراهم شدن شرایط از طرف کشور پاکستان، می‌توان منطقه صنعتی ویژه مشترکی برای دو کشور راه اندازی کرد.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: کریدور اقتصادی پاکستان و چین به اضافه همکاری گوادر و چابهار می‌تواند موجبات رونق اقتصادی، تجاری و ترانزیتی منطقه‌ای قابل توجهی را ایجاد کند.

وی بیان کرد: نه تنها پاکستان بلکه چین هم می‌تواند از طریق مرز ریمدان به شرق اروپا متصل شود.

منبع: ایرنا