شناسه خبر: 207781

دوشنبه 21 مهر 1399 15:40

جانشین استاندار فارس:

برخی از اماکن پرتردد فارس از ۲۳ مهرماه به مدت ۱۰ روز تعطیل خواهند شد

فارس _ پرسون؛ عبدالرضا قاسم‌پور عنوان کرد: افزایش آمار تعداد مبتلایان و بیماران بستری کووید ۱۹ طی روزهای اخیر در فارس، ستاد استانی مدیریت کرونا را بر‌آن داشت تا از روز چهارشنبه محدودیت‌هایی را در برخی فعالیت‌ها اعمال کند.

وی خاطرنشان کرد: فارس هم‌اکنون در وضعیت هشدار این بیماری قرار دارد و برای جلوگیری از قرمز شدن شرایط، تدابیری از ۲۳ مهرماه به مدت 10 روز اجرایی خواهد شد و طی مدت اعلام شده، شاهد افزایش بازرسی و نظارت بر نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی واحدهای صنفی، تولیدی، صنعتی، خدماتی، کارگاه‌های ساختمانی، طرح‌های عمرانی و ادارات خواهیم بود.

جانشین استاندار در ستاد مدیریت بیماری کرونا فارس، از تعطیلی آموزش‌های حضوری در تمامی مراکز آموزشی وکتابخانه‌ها خبر داد و گفت: در این مراکز تنها آموزش غیر حضوری دنبال خواهد شد.

قاسم‌پور همچنین از تعطیلی استخرهای سرپوشیده، سینماها، موزه ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی و باشگاه‌های بدنسازی و برخی رشته‌های ورزشی مانند کشتی و بازی‌های پربرخورد طی بازه زمانی اعلام شده خبر داد و عنوان کرد: هم‌چنین بر اساس مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا و دستور استاندار فارس در سراسر استان استفاده از ماسک در ادارات برای کارکنان و مراجعان الزامی است.

وی، برگزاری هرگونه مراسم مذهبی، همایش، ختم، برنامه اجتماعی و فرهنگی را ممنوع دانست و تاکید کرد: در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، مصوب شده تالارهای پذیرایی، کافی شاپ‌ها و قهوه خانه‌ها از چهارشنبه ۲۳ مهرماه به مدت یک هفته تعطیل شوند و رستوران‌ها و فست فودها تنها به صورت بیرون بر ارائه خدمت کنند.

وی ادامه داد: اکیپ ویژه نظارت که از قبل راه‌اندازی شده بر وضعیت حمل ونقل عمومی، پایانه‌های مسافربری، بخش‌های اداری و غیر اداری دستگاه‌های اجرایی به شدت نظارت خواهند داشت و با افراد و مدیران درهر پست و منصب که مصوبات ستاد استانی مدیریت کرونا را رعایت نکنند برخورد قانونی می‌شود.

نوا نیکو_استان فارس

انتهای پیام