گالری

عکس ها و فیلم ها و صداهای ماندگار و مستند ایران و جهان را در رسانه پرسون ببینید.

پرچم حرم حضرت معصومه(س) عصر شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه به مناسبت سالروز میلاد کریمه اهل‌بیت(س) در میان زائران و محبان اهل‌بیت(ع) گردانده شد و طی مراسمی با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین مؤمنی و مداحی سید رضا تحویلدار بر فراز گنبد حرم برافراشته شد.
مراسم بزرگداشت سالروز حکیم ابوالقاسم فردوسی، عصر یکشنبه ۲۴ اردیبهشت، با حضور جمعی از مردم و مسئولین در مجموعه فرهنگی توس و در جوار آرامگاه این شاعر بزرگ برگزار شد.
جشن بزرگ ازدواج دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی تهران بعدازظهر یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور ۱۵۰ زوج در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
هر ساله هجدهم اردیبهشت، روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر گرامی داشته می شود به این امید که با رعایت اصول هفتگانه تعریف شده توسط کشورهای مختلف به صلح و آرامش در جهان کمکی شده باشد.نام جمعیت هلال احمرمی تواند برای افراد مختلف جامعه تداعی کننده خدمات عام المنفعه و بشردوستانه باشد،عده ای آن را سازمانی پیشرو و پاسخگو درارائه خدمات امداد و نجات درحوادث و سوانح،بعضی ها آن را تامین کننده داروهای خاص و داروخانه های ویژه، گروهی ارائه دهنده خدمات توانبخشی و عده ای دیگر آنرا سازمانی حمایتی می شناسند
رضا کامران سامانی

دشت لاله های واژگون کوهرنگ

دشت لاله‌های واژگون کوهرنگ بزرگترین رویشگاه لاله واژگون در جهان می باشد. این دشت با ۳۶۰۰ هکتار وسعت در شهرستان کوهرنگ و استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد. محدوده‌ای از این دشت به عنوان اثر طبیعی ملی لاله واژگون تحت حفاظت سازمان محیط زیست ایران قرار دارد.
مراسم وداع با پیکر شهید تاره تفحص شده دوران دفاع مقدس «جانی بت اوشانا» عصر چهارشنبه ( ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲) با حضور جمعی از خانواده شهدا و هموطنان آشوری در معراج شهدا تهران برگزار شد.

برخی از اعضای هیئت دولت پس از پایان جلسه ظهر امروز چهارشنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران حاضر شدند و به سوالات آنها پاسخ دادند.

مراسم رژه روز ارتش صبح سه شنبه ۲۹ فروردین با حضور سیدابراهیم رییسی، رییس جمهور و فرمانده‌هان نیروهای مسلح برگزار شد.
چشمه‌علی یک از نقاط دیدنی شهر ری به شمار می‌رود. این چشمه کاربرد دیگری هم برای اهالی منطقه دارد و آن هم شست‌وشوی فرش در ایام نزدیک به عید نوروز است.
منبع: فارس
خستگی از تن‌ت در می‌آید اگر یک چای خودت را مهمان کنی. چای باید دمی باشد، اگر هل و گلاب و عطر و طعمش هم باب میل باشد که دیگر هیچ! اگر مهمان باشی که حتماً عزیزی ولی اگر مهمان آدم رئوف و رحیمی باشی وضع فرق می‌کند. تو این چای را مهمان بهترین بندگان خدایی. چایخانه حرم حضرت رضا (علیه السلام) حال و هوای دیگری به این آستان نورانی بخشیده است. گوشه دنجی از صحن کوثر، چایخانه حرم چشم‌ انتظار زائران است و خادمان با چند لیوان چای گرم پذیرای دلدادگان حضرت هستند.
شیراز همیشه با بهارش شهره می بوده، بهاری که با شکوفه‌های درختان بادام و سیب و آلبالو و نسترن و ... آغاز می‌شود و با به گل نشستن درختان نارنج، در اردیبهشت بهشتی شهر راز، تداوم می‌یابد. در آستانه بهار، صدها هکتار از باغات بادام منطقه زیبای گردشگری مهارلو در ۲۰ کیلومتری شیراز، لباسی سفید از شکوفه‌های زود هنگام بهاری به تن کرده و در اینجا می‌توان به زیبایی هر چه تمام‌تر، طنازی بهار را مشاهده کرد. عطر دل انگیز شکوفه‌های بادام و طبیعت فوق‌العاده زیبای دریاچه مهارلو در این ایام با نشاط، دل هر رهگذری را می‌رباید.
هر ساله سیل عظیمی از جمعیت از هر نوع قشر و نژادی، با پای پیاده و کوله باری از عشق و معرفت راهی سرزمین نور می شوند.

در این مسیر هریک به نحوی با برپایی موکب های رفاهی و خدماتی و درمانی و پذیرایی عشق و ارادت خود را به امام حسین(ع) نشان می دهند.

بخشی از زیبایی های این سفر را از دوربین پرسون نظاره گر باشید.
پرسون اختصاصی از مراسم پیاده روی اربعین حسینی در مسیر نجف و کربلا و خیل عظیم دلباختگان ،عاشقان و دلدادگانِ اباعبدالله الحسین(ع) و اباالفضل‌العباس(ع) گزارش تصویری تهیه کرده است و همراه با عاشقان حسینی مخاطبان را به تماشای این حماسه بی بدیل دعوت می نماید:
همزمان با ایام اربعین حسینی مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین، علم و کتل های پلازای میدان هفت تیر به پلازای حرم عبدالعظیم حسنی منتقل می شود.
این سازمان در راستای گرامیداشت اربعین سالار و سرور شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام، تیغه های علم و کتل های اکران شده در پلازای میدان هفت تیر را به ضلع شرقی حرم عبدالعظیم حسنی و پلازای شهر ری منتقل می کند.

گفتنی است این علم و کتل ها ماحصل نخستین رویداد هنری نقاشی‌خط (کالیگرافی) نشان عاشقی هستند که در آن طراحی و نقاشی بیش از ۵۰۰تیغه علم، کُتل و نمادهای عاشورایی به همت سازمان زیباسازی شهر تهران به مناسبت ایام شهادت سید و سالار شهیدان برگزار شد و پس از پایان در نمایشگاه پلازای هفت تیر، جانمایی شدند.
جشنواره تخصصی عسل و فرآورده‌های جانبی و همچنین صنعت زنبورداری با معرفی ظرفیت‌های شهرستان دلفان در حوزه تولید عسل و حرفه زنبورداری برای دومین بار برگزار شد.

شهرستان دلفان با حدود۷۵۰۰۰کلنی زنبور عسل و تعداد ۷۵۸بهره بردار و تولید حدود ۸۰۰تن عسل و ۵۰کیلو ژل رویال و ۱۰۰۰کیلو بره موم و ۳۰تنموم یکی از قطب های زنبور داری استان میباشد

شهرستان دلفان داری واحدهای تولید ملکه می‌باشد که علاوه بر استفاده داخلی ملکه به سایر شهرهای استان و استانهای دیگرصادر میشود

روستای کفراج در شهرستان دلفان دارای ۳۰۰۰۰کلنی زنبور عسل با تعداد ۴۰۰نفر بهره بردار بزرگترین کلنی زنبور عسل کشور می‌باشد.

در این جشنواره که با هدف معرفی دلفان بعنوان شهر عسل و فرآورده های جانبی آن برگزار شده است امید است با همت مسولین کشوری و استانی و شهرستانی این هدف محقق گردد و میزان تولید کمی و کیفی عسل در دلفان توسعه یافته و باعث اشتغال بیشتر جوانان در این دیار گردد
مجلس ترحیم مرحوم دکتر علی محفوظی رئیس اسبق پزشکی قانونی کشور که هفته قبل در اثر ترور ناجوانمردانه به فیض شهادت نائل آمد، روز یکشنبه 6 شهریور 1401 بعد از نمازمغرب و عشا در مسجد فاطمیه قم با حضور اعضای دفتر مقام معظم رهبری، بیت شریف حضرت امام، مراجع عظام تقلید، اعضای مجلس خبرگان رهبری، ائمه جمعه و جماعات، بیوت مراجع و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اساتید و فضلا و طلاب و قشرهای مختلف مردم برگزار شد.

گفتنی است مرحوم دکتر علی محفوظی برادر گرانقدر مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی عباس محفوظی دامت برکاته است.
به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار و تجلیل از اصحاب رسانه تور یک روزه گردشگری به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی در تفرش برگزار شد.

این تور با هدف بازدید و آشناسازی با آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری استان مرکزی با حضور نمایندگانی از رسانه‌های مختلف استان در تفرش اجرا شد.
بازدید موزه فرهنگ و هنر استاد نصیر، بازدید از شهرزیرزمینی تفرش، بازدید از آب انبار تاریخی بلور، بازدید از خانه تاریخی حکیم نظامی و روستای گردشگری طاد در شهرستان تفرش از جمله برنامه‌های این تور یک روزه بود.


در اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای اسلامی تهران، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به این اجلاس پیشنهاد کرد تا سالگرد آتش زدن مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی به عنوان روز جهانی مساجد تعیین شود که مورد پذیرش قرار گرفت. ۲۱ اوت هر سال (برابر با ۳۱ مرداد)، روز جهانی مسجد نامگذاری شده است.