سرپرست معاونت تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان گفت:

ممنوعیت ورود دام زنده به استان‌های جنوبی، دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: نوسانات قیمت دام و گوشت قرمز در کشتارگاه‌های سراسر کشور و ممنوعیت ورود دام زنده به استان‌های جنوبی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز می باشد.

به گزارش سایت خبری پرسون؛ عباس زارعی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: ۸۰ درصد دام سبک و ۵۰ درصد دام سنگین مورد نیاز استان از استان‌های دیگر تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه نوسانات قیمت دام و گوشت قرمز در کشتارگاه‌های سراسر کشور یکی از دلایل افزایش قیمت است، اظهار کرد: بر اساس مصوبه‌ای، ورود دام زنده به استان‌های جنوبی ممنوع است و گوشت از کشتارگاه‌ها تامین می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه نیاز استان به گوشت قرمز روزانه ۴۷ تن است، خاطرنشان کرد: ۱۴۵ واحد عرضه گوشت قرمز در هرمزگان فعالیت می‌کنند.

منبع: ایسنا

209694