آشپزخونه پرسون؛

طرز تهیه کشک بادمجان

کشک بادمجان، این غذای پرطرفدار، یکی از غذا‌هایی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که علاقه‌ای به آن نداشته باشد و بسیار طرز تهیه راحتی دارد.

به گزارش پرسون؛ کشک بادمجان، این غذای پرطرفدار، یکی از غذا‌هایی است که کمتر کسی پیدا می‌شود که علاقه‌ای به آن نداشته باشد و بسیار طرز تهیه راحتی دارد. حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

مواد لازم:

بادمجان: ۸ عدد

کشک: ۶ قاشق غذاخوری

مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: ۲ عدد

سیر: ۸ حبه

نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه‌ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید

205848

مطالب مرتبط